اردوی مطالعاتی نوروزی دانش آموزان کنکوری در واحد رامسر آغاز شد.

کد خبر: 351 تاریخ انتشار: 1397/1/2
اردوی مطالعاتی دانش آموزان مدارس متوسطه دوم نمونه دولتی امام خمینی و اخضری با حمایت اداره آموزش و پرورش و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این واحد دانشگاهی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، به منظور آماده سازی دانش آموزان کنکوری جهت شرکت در آزمون حساس و سرنوشت ساز کنکور سراسری، اردوی مطالعاتی دانش آموزان مدارس متوسطه دوم نمونه دولتی امام خمینی و اخضری با حضور حجت الاسلام رضایی امام جمعه شهرستان رامسر ، امینی نیا رئیس اداره آموزش و پرورش و دکتر خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر  ، معاونین ، کارکنان و اساتید این واحد دانشگاهی آغاز شد.

دکتر خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این خصوص گفت: این اردو از تاریخ 02/01/97 لغایت 11/01/97 در سالن مطالعات این واحد دانشگاهی برگزار می گردد. دانش آموزان همه روزه از ساعت7:30 مطالعات خود را آغاز نموده و در ساعت 22:30 به کار خود پایان می دهند و در مدت برگزاری این اردو ، مشاورانی جهت رفع اشکالات دانش آموزان درکنار آنها حاضر می باشند.

وی در ادامه گفت:  اردوی مطالعاتی در ایام نوروز علاوه بر اینکه یک فرصت طلایی است تا داوطلبان با فراغت از کلاس­های درسی به مرور و بازخوانی دروس بپردازند مزیت هایی از جمله : افزایش رغبت و انگیزه برای درس خواندن، سنجش آموخته­ ها و برگزاری آزمون و افزایش نظم و انضباط را به همراه دارد.

برچسب‌ها : اردوی مطالعاتی - آموزش و پرورش - دانش آموزان - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 484    ديروز: 1579    اين ماه: 56568    تاکنون : 903293