رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رامسر منصوب شد

کد خبر: 349 تاریخ انتشار: 1396/12/22
دکتر ابوصالح محمد شریفی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به عنوان رئیس جدید باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی منصوب شد.

در حکم دکتر دکتر حبیب الله آراسته راد خطاب به شریفی آمده است: «امید است با توکل به خداوند متعال و باصداقت و امانت‌داری و قانون‌مداری و استفاده از همفکری و همکاری همه اعضای باشگاه و تلاش همه‌جانبه، در راستای تحقق سند چشم‌انداز باشگاه و اجرای برنامه‌های مصوب، در انجام امور محوله موفق باشید.»
شریفی دانشجوی دکتری فناوری و اطلاعات بوده و از سال 85 به عنوان هیات علمی با  دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حال همکاری است.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور، رئیس اداره پژوهش و فناوری، مدیر فناوری و اطلاعات واحد و چاپ بیش از  15 عنوان مقاله علمى-پژوهشى و ISI را می توان در سابقه اجرایی و علمی رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی رامسر مشاهده کرد.
پیش از این دکتر هامون پورمیرزاآقا عهده دار این مسئولیت در این واحد دانشگاهی بود.

برچسب‌ها : باشگاه پژوهشگران جوان - دکتر شریفی - رئیس باشگاه

آمار بازدید       امروز: 1221    ديروز: 1700    اين ماه: 2921    تاکنون : 907801