طراحی و ساخت رول انتقال افراد ناتوان توسط دانشجویان واحد رامسر

کد خبر: 348 تاریخ انتشار: 1396/12/21
دانشجویان مبتکر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر موفق به ساخت دستگاهی با عنوان رول انتقال افراد ناتوان از ویلچیر به ماشین شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،سپنتا حسین پور، ساناز جعفرزاده و محمد زارعی دانشجویان رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر  با راهنمایی دکتر وظیفه دوست عضو هیأت علمی دانشگاه با به کارگیری ساده‌ترین تکنیک‌ها و سیستم‌های مکانیکی و حرکتی و هم‌چنین ارزان‌ترین ادوات و تجهیزات موجود در بازار، دستگاهی را برای استفاده معلولین اختراع کردند تا بوسیله آن بتو‌انند براحتی و بدون فشار به شخص ناتوان و فرد همراه سوار خودرو شوند.
برای ساخت این دستگاه از رویه پلی استر، دو بلبرینگ در انتها و برای استحکام بیشتر از سازه خرپا استفاده شده است .
گفتنی است این دستگاه قابلیت نصب روی  همه ماشین های ایرانی و خارجی را داشته و در مدل تکمیل شده آن دو جک طراحی شده که اندازه آن بسته به نوع خودرو قابل تغییر می باشد.

برچسب‌ها : افراد ناتوان - رول انتقال - مهندسی پزشکی - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1426    ديروز: 1376    اين ماه: 30739    تاکنون : 750183