حضور فعال واحد رامسر در دوازدهمین جشنواره استانی نماز

کد خبر: 347 تاریخ انتشار: 1396/12/21
فعالیت‌های فرهنگی هنری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در قالب غرفه‌ای در دوازدهمین دوره جشنواره استانی نماز با عنوان تسبیح دل در واحد ساری ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، در دوازدهمین دوره جشنواره استانی نماز با عنوان تسبیح دل  که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری  برگزار شد واحد رامسر آثاری از عکس ، فیلم ، فیلمنامه ، خط ، انیمیشن و نقاشی را به نمایش گذاشت.
در این جشنواره که با هدف ترویج فرهنگ نماز تشکیل گردید 14 غرفه از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران حضور داشتند که واحد رامسر توانست به مقام نخست در بخش عکس (سید سجاد ابطحی) و انیمیشن (کوروش شاملو) ، مقام دوم در بخش خط استادان (رامین محمودیان) و مقام سوم در بخش نقاشی (صالح نیسانی و بهنوش بدخش ) دست یابد.

برچسب‌ها : تسبیح دل - جشنواره نماز - خطاطی - نقاشی و انیمیشن - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 754    ديروز: 1478    اين ماه: 33750    تاکنون : 982393