چاپ مقالات اعضای هیأت علمی واحد رامسر در مجلات معتبر دنیا

کد خبر: 346 تاریخ انتشار: 1396/12/20
سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر موفق به چاپ مقاله ISI در سه مجله معتبر دنیا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چاپ مقاله ISI از سوی دکتر هامون پور میرزا آقا با عنوان(شبیه سازی دینامیک مولکولی رفتار مکانیکی نانوصفحات گرافینی چند جداره و خانواده اش تحت بار کششی)

.
Molecular dynamics investigation of the mechanical behavior of multi-layered graphyne and its  family under tensile loading

در مجلهJournal of Molecular Graphics and Modelling با ضریب تاثیر 77/1 ، مقاله ISI  دکتر حبیب رمضان نژاد با عنوان (دینامیک آشوب و پایداری پوسته های نازک دو انحنایی از جنس مواد مدرجی)

Chaotic dynamics and stability of functionally graded material doubly curved shallow shells

در مجله Chaos, Solitons & Fractalsبا ضریب تاثیر 455/1 و نیز مقاله ISI دکتر مصطفی ذکریا پور با عنوان ( شبیه سازی عددی مشخصات جریان میان بافتی و جریان خون درون تومور استوانه ای )

Characteristics of interstitial fluid flow along with blood flow insidea cylindrical tumor: a numerical simulation

در مجله Acta Scientiarum با ضریب تأثیر 3/0 صورت گرفت .

برچسب‌ها : ISI - پورمیرزاآقا - ذکریاپور - رمضان نژاد - مجله معتبر

آمار بازدید       امروز: 1102    ديروز: 1700    اين ماه: 2802    تاکنون : 907682