کاشت 200 اصله درخت به مناسبت هفته درختکاری و منابع طبیعی در واحد رامسر

کد خبر: 345 تاریخ انتشار: 1396/12/20
در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و همزمان با 15 اسفند مراسم روز درختکاری با حضور معاونین، کارکنان، اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، در آیین روز درختکاری به منظور ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی و پوشش گیاهی و ایجادبستری پاک برای سلامت روح و روان، ۲۰۰ اصله نهال در محوطه واحد رامسر کاشته شد.
این نهال ها که توسط برخی از استادان و کارکنان، به این واحد دانشگاهی اهدا گردید با تلاش و زحمات آقایان قاسمی و سیدین در محوطه بوفه و پارکینگ دانشگاه کاشته شد.

برچسب‌ها : 15 اسفند - روز درختکاری - منابع طبیعی

آمار بازدید       امروز: 1311    ديروز: 1442    اين ماه: 33544    تاکنون : 1022328