انتصاب سرپرست کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رامسر

کد خبر: 344 تاریخ انتشار: 1396/12/20
محمد تقی یحیی پور شیخ زاهدی معاون اداری و مالی و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در حکمی از سوی دکتر بلباسی مسئول سازمان بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران به‌عنوان سرپرست کانون بسیج اساتید این واحد منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی ، در حکم دکتر یحیی پور آمده است: به موجب این حکم جنابعالی به سمت سرپرست کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر منصوب می شوید. امید است با نصب‌العین قراردادن تقوی و جهاد فی سبیل‌الله و پیروی از ولایت فقیه و عنایت کامل به موازین شرع مقدس اسلام و همچنین حفظ هماهنگی با سازمان بسیج اساتید استان گام‌های موثری برای صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و توسعه و تعمیق فرهنگ و تفکر بسیجی در سطح دانشگاه بردارید.

برچسب‌ها : بسیج اساتید - دکتر بلباسی - کانون بسیج اساتید - محمدتقی یحیی پور

آمار بازدید       امروز: 1419    ديروز: 1376    اين ماه: 30732    تاکنون : 750176