همایش منطقه ای تعاون؛ کسب و کار و اشتغال در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 343 تاریخ انتشار: 1396/12/17
همایش منطقه ای تعاون ؛ کسب و کار و اشتغال ؛ باهدف تشکیل تعاونی های دانش بنیان و تعاونی های دانشجویی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد واحد رامسر با حضور مهندس نژاد سلیمی ریاست اداره ترویج ، آموزش و تحقیقات وزارت تعاون ،مهندس علیزاده معاونت اداره کل تعاون ، کار و امور اجتماعی، مسئولین ادارت، روسای دانشگاه ها ، دانشجویان و دانش آموزان غرب استان مازندران برگزار شد.

همایش منطقه ای تعاون؛ کسب و کار و اشتغال ؛ باهدف تشکیل تعاونی های دانش بنیان و تعاونی های دانشجویی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد واحد رامسر با حضور مهندس نژاد سلیمی ریاست اداره ترویج ، آموزش و تحقیقات وزارت تعاون ،مهندس علیزاده معاونت اداره کل تعاون ، کار و امور اجتماعی، مسئولین ادارت، روسای دانشگاه ها ، دانشجویان و دانش آموزان غرب استان مازندران برگزار شد.

در این همایش دکتر لیلا حسینی طبقدهی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و نماینده خانه تعاونگران استان مازندران گفت : تحقق سهم بخش تعاون در مرحله اول باید با اتحاد و همدلی و ایجاد خودباوری در این بخش صورت گیرد. بر اساس قانون اساسی ، اقتصاد کشور به سه بخش دولتی ، خصوصی و تعاونی تقسیم می گردد که بخش تعاون بخش مردم محور و عدالت محور بوده که دغدغه مقام معظم رهبری و مسئولین کشور می باشد.
نماینده خانه تعاونگران افزود: برای بالا بردن کیفیت و کمیت فعالیت ها و برنامه های مشترک و توسعه بخش تعاون بین معاونت امور تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه ای با هدف هدایت و سازماندهی دانشجویان و دانش آموختگان ، اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ تعاون حمایت از تشکیل تعاونی دانش بنیان ، سرمایه گذاری و توسعه کارآفرینی و.... منعقد گردید .
دکتر علی خلخالی در این همایش ضمن خوش آمد گویی گفت :دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در سال 97 بطور جدی  بر روی توسعه مفاهیم کارآفرینی و مهارت آموزی تمرکز خواهد نمود و پذیرش و برگزاری این همایش  هم به نوعی پیش زمینه ای برای راه اندازی این پروژه می باشد.
دکتر خلخالی اظهار کرد: واحد رامسر این آمادگی را دارد تا ایده های دانش آموزان و دانشجویان را در مرکز رشد خود توسعه و گسترش داده و با بهره گیری از استادان و متخصصان به مرحله عملیاتی برساند.
وی گفت: تاسیس مراکز مشاوره کارآفرینی و مدیریت توسعه کارآفرینی ، یکی از مهمترین کارهایی است که در وزارت خانه صورت گرفت.
رییس واحد رامسر در ادامه تصریح کرد: مطالعات اخیر نشان می دهد بزرگترین کمپانی ها در دنیا کمپانی های مبتنی بر تعاون می باشند. بخش تعاون در واقع نمادی از توسعه بخش عمومی بوده که منجر به توسعه بخش متوسط جامعه می گردد و ملاک توسعه یافتگی در جوامع امروز بسط و گسترش نهادهای متوسط است.
این مراسم با سخنرانی حجت الاسلام دکتر علی راستگو مدیر امور فرهنگی واحد رامسر در آستانه تولد حضرت فاطمه (س) ، سخنرانی مسئولین اداره تعاون ،کار و امور اجتماعی و برگزاری مراسم پرسش و پاسخ دانش آموزان و دانشجویان از مسئولین و برگزاری گالری نقاشی و نمایشگاه صنایع دستی در گالری عکس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همراه بود.

برچسب‌ها : تعاون ، کار و امور اجتماعی - همایش تعاون - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 1420    ديروز: 1376    اين ماه: 30733    تاکنون : 750177