برگزاری هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش کتبی در واحد رامسر

کد خبر: 342 تاریخ انتشار: 1396/12/12
هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در بخش کتبی روز ‌شنبه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان و همسران کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در رشته‌های تفسیر قرآن کریم و زندگانی پیامبر اکرم (ص) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.
این مسابقات با هدف آشنایی بیشتر کارکنان با معارف اسلامی، معانی قرآن کریم و سیره زندگانی پیامبر اکرم (ص) برگزار شد که پس از اعلام نتایج نفرات برگزیده هر رشته قدردانی می شوند.

برچسب‌ها : قرآن و عترت - کارکنان - هفتمین دوره - همسران

آمار بازدید       امروز: 1422    ديروز: 1376    اين ماه: 30735    تاکنون : 750179