برگزاری کارگاه آموزشی سیستم های اطلاعاتی مدیریت در واحد رامسر

کد خبر: 341 تاریخ انتشار: 1396/12/12
کارگاه سیستم های اطلاعاتی مدیریت با حضور مدیران گروه های آموزشی، مدیران بخش های اداری و برخی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

کارگاه سیستم های اطلاعاتی مدیریت با حضور مدیران گروه های آموزشی، مدیران بخش های اداری و برخی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر  در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ، با همت دفتر توانمندسازی و آموزش‌های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر کارگاه آموزشی 8 ساعته با عنوان سیستم های اطلاعاتی  مدیریت ویژه مدیران میانی و عالی واحدها و مراکز دانشگاهی، مدیران گروه و برخی از کارکنان در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار گردید
دکتر ابوصالح محمد شریفی عضو هیأت علمی واحد رامسر و مدرس این کارگاه آموزشی ، مطالبی در خصوص آشنایی با رابطه MIS  و فن آوری اطلاعات، شناسایی نقش و جایگاه MIS در تصمیم گیری، شناسایی انواع سیستم های اطلاعات مدیریت و کارکرد آن ها، آشنایی با مفاهیم و اصول توسعه و پیاده سازی MIS برای شرکت کنندکان مطرح نمود .

برچسب‌ها : MIS - سیستم های اطلاعاتی - کارکنان و مدیران گروه

آمار بازدید       امروز: 1424    ديروز: 1376    اين ماه: 30737    تاکنون : 750181