برگزاری اردوی مطالعاتی دانش آموزان کنکوری در واحد رامسر

کد خبر: 340 تاریخ انتشار: 1396/12/12
مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامسر به همراه پورعسگری معاون آموزشی و مدیران مدارس متوسطه دوم نمونه دولتی امام خمینی و اخضری ضمن دیدار با دکترعلی خلخالی رئیس واحد رامسر از امکانات، تجهیزات، فضای آموزشی، فرهنگی و کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با هدف برگزاری اردوی مطالعاتی دانش آموزان کنکوری دختر در ایام نوروز، بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر خلخالی در این دیدار گفت: واحد رامسر با توجه به موقعیت استراتژیک و برخورداری از امکانات و تجهیزات مدرن و آزمایشگاه‌های مجهز از جایگاه ویژه‌ای در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان برخوردار است.
وی در ادامه افزود: انعقاد تفاهم‌نامه با اداره آموزش و پرورش، تشکیل کارگروه های علمی ، برگزاری همایش های مشترک و جذب دانشجو از طریق آموزش و پرورش از برنامه های اصلی این واحد دانشگاهی است.
گفتنی است این اردو مطالعاتی از تاریخ ۳ لغایت ۱۱ فروردین ۹۷ همه روزه از ساعت ۸ الی ۲۰ همراه با امکاناتی از قبیل سالن مطالعه ، نمازخانه ، بوفه (صبحانه، ناهار و میان وعده عصر) همراه با سرپرست ستادی از سوی آموزش و پرورش شهرستان  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار می گردد.

برچسب‌ها : اردوی مطالعاتی - آموزش و پرورش - دانش آموزان کنکوری

آمار بازدید       امروز: 350    ديروز: 1430    اين ماه: 12937    تاکنون : 2350430