انتصاب عضو هیات علمی واحد رامسر به عنوان نماینده خانه تعاونگران در استان مازندران

کد خبر: 338 تاریخ انتشار: 1396/12/8
دکتر سیده لیلا حسینی طبقدهی عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به عنوان نماینده خانه تعاونگران در استان مازندران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر سیده لیلا حسینی طبقدهی عضو هیأت علمی واحد رامسر دارای مدرک دکتری مدیریت می باشد که پیش از این به عنوان مدرس کارگاه های آموزشی برنامه ریزی استراتژیک برای مدیران تعاونی های کل استان مازندران با این تعاونی همکاری دارد.
خانه تعاونگران با هدف شناسایی و کمک به حل مشکلات و بهبود مدیریت در تعاونی ها و تلاش برای سرعت بخشیدن به توسعه بخش تعاونی و گسترش عدالت اجتماعی در کشور در چهارچوب قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران تاسیس و فعاليت می کند.
بخشی از فعالیت های خانه تعاونگران عبارت است از: شناسایی ، ساماندهی و تجلیل از نخبگان ، صاحبنظران و پیشکسوتان بخش تعاونی ،تحقیق و پژوهش پیرامون مسائل بخش تعاونی ، مشاوره طراحی ، مستند سازی و پیاده سازی سیستم های مدیریتی و بهره وری بر اساس استانداردهای ملی و بین المللی در تعاونی ها و اتحادیه ها و ....

برچسب‌ها : انتصاب - تعاونگران مازندران - دکتر حسینی طبقدهی

آمار بازدید       امروز: 373    ديروز: 1238    اين ماه: 40118    تاکنون : 1289811