مهلت ثبت‌نام و انتخاب واحد دانشجویان واحد رامسر تمدید شد

کد خبر: 334 تاریخ انتشار: 1396/12/5
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از تمدید مهلت ثبت‌نام و انتخاب واحد دانشجویان این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، علیرضا یکرنگی اظهار کرد: «ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم دانشجویان همه مقاطع واحد رامسر که از روز شنبه ۷ بهمن آغاز شد تا 3 اسفند ادامه داشت، اما در پی درخواست دانشجویان، تصمیم گرفته شد سه روز به زمان ثبت‌نام دانشجویان اضافه شود.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد رامسر گفت: «بر این اساس، روز دوشنبه 7 اسفند آخرین مهلت ثبت‌نام و انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال دوم خواهد بود. بنابراین دانشجویانی که به هر دلیلی موفق به ثبت‌نام نشدند، فقط تا پایان روز دوشنبه 7 اسفند  فرصت دارند فرآیند ثبت‌نام و انتخاب واحد خود را تکمیل نمایند.»

برچسب‌ها : 7 اسفند ماه - انتخاب واحد - مهلت ثبت نام

آمار بازدید       امروز: 1158    ديروز: 2022    اين ماه: 31342    تاکنون : 979985