ثبت‌نام بیش از ۲۰ هزار زوج در بیست ویکمین مراسم ازدواج دانشجویی

کد خبر: 332 تاریخ انتشار: 1396/12/5
مدیر پذیرش ستاد ازدواج دانشجویی کشور از نام‌نویسی بیش از ۲۰ هزار زوج دانشجو در بیست‌ویکمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی(طرح ملی همسفرتابهشت) خبر داد.

مدیر پذیرش ستاد ازدواج دانشجویی کشور از نام‌نویسی بیش از ۲۰ هزار زوج دانشجو در بیست‌ و یکمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی (طرح ملی همسفر تا بهشت ) خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی ستاد ازدواج دانشجویی کشور، دکتر سعید رضایی، با اشاره به پایان مهلت نام‌نویسی در بیست ویکمین دوره ازدواج دانشجویی گفت: روند تکمیل مدارک، تایید ثبت‌نام و انتخاب کاروان ۱۷هزار و ۱۰۰ زوج تاکنون نهایی شده است، از این تعداد، تاکنون ۶ هزار و ۲۵۷ زوج در قالب ۹ کاروان به مشهدالرضا مشرف شده و در مراسم شرکت کرده‌اند و حدود ۱۱ هزار زوج دیگر نیز تا پایان سال در مراسم حضور می‌یابند.

رضایی با اشاره به ادامه روند تکمیل مدارک و تایید ثبت نام دانشجویان متقاضی، خاطرنشان کرد: از میان ۲۰هزار و ۶۰۰ زوج ثبت نام کننده در بیست و یکمین دوره ازدواج دانشجویی، بیش از ۲۰۰ زوج، اعضای هیات علمی دانشگاه ها هستند.

مدیر پذیرش ستاد ازدواج دانشجویی کشور یادآور شد: دهمین کاروان مراسم ازدواج دانشجویی امسال، با بیش از ۸۰۰ زوج امروز وارد مشهدالرضا می شود.

بیست و یکمین دوره مراسم ازدواج دانشجویی(طرح ملی همسفر تا بهشت) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از سوم بهمن ماه تا پایان سال جاری در مشهدالرضا(ع) برگزار می‌شود.

برچسب‌ها : ازدواج دانشجویی - دانشگاه آزاد اسلامی - ستاد ازدواج دانشجویی

آمار بازدید       امروز: 1148    ديروز: 2022    اين ماه: 31332    تاکنون : 979975