جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 328 تاریخ انتشار: 1396/11/28
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزادطی بخشنامه‌ای، جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته‌های غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد طی بخشنامه‌ای، جزئیات ادامه تحصیل دانشجویان بازمانده از تحصیل رشته‌های غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در بخشنامه‌ای به روسای واحدهای مراکز استان، روسای واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به دلایل مختلف از جمله ترک تحصیل، عدم مراجعه و عدم ثبت‌نام و یا انصراف (به جز دانشجویان اخراجی از دانشگاه) از ادامه تحصیل بازمانده‌اند، در صورت مراجعه، تا پایان 97/6/31 بلامانع است.

گفتنی است این بخشنامه مشمول دانشجویان تحصیلات تکمیلی که فقط پایان نامه، رساله آنها باقیمانده است، نمی‌شود.

همچنین افرادی که رشته - گرایش آنها در واحد دانشگاهی دایر نبوده و در شرایط کنونی پذیرش دانشجو ندارند نیز مشمول این بخشنامه نمی‌شوند.

برچسب‌ها : بازگشت به تحصیل - دانشگاه آزاد اسلامی - عدم ثبت نام - عدم مراجعه - واحد رامسر

آمار بازدید       امروز: 180    ديروز: 1849    اين ماه: 54383    تاکنون : 807521