مراسم قرائت حدیث کساء در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد

کد خبر: 324 تاریخ انتشار: 1396/11/16
مراسم قرائت حدیث کساء و سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام‌الله علیها همزمان با آغاز ایام حزن‌انگیز فاطمیه با حضور اعضای کمیته بانوان و خانواده فرمانداری شهرستان رامسر ، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، به همت معاونت فرهنگی و کمیته بانوان فرهیخته دانشگاه مراسم قرائت حدیث کساء و سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام‌الله علیها همزمان با ایام فاطمیه در نمازخانه این واحد دانشگاهی برگزار شد. حجت الاسلام دکتر علی راستگو در این مراسم با قرائت حدیث کسا و مداحی در رثای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها گوشه ای از مظلومیت آن بانوی بزرگوار اسلام را بازگو کردند.

در پایان شرکت کنندگان همزمان با دهه مبارک فجر و ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه و قرائت فاتحه بار دیگر با آرمان های شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

برچسب‌ها : ایام فاطمیه - حدیث کساء - حدیث کساء - کمیته بانوان

آمار بازدید       امروز: 1444    ديروز: 1238    اين ماه: 42666    تاکنون : 947546