اولین همایش از مجموعه همایش های فیزیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 322 تاریخ انتشار: 1396/11/12
اولین همایش از مجموعه همایش های فیزیک با تدریس دکتر بهنام محتشم خانی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برای داوطلبان آزمون سراسری و دانش آموزان رشته های ریاضی و تجربی دبیرستان های شهرستان های رامسر و تنکابن در سالن آمفی تئاتر این واحد د انشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین همایش از مجموعه همایش های فیزیک با تدریس دکتر بهنام محتشم خانی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برای داوطلبان آزمون سراسری سال 97 و دانش آموزان رشته های ریاضی و تجربی دبیرستان های شهرستان های رامسر و تنکابن در سالن آمفی تئاتر این واحد د انشگاهی برگزار شد.
در این همایش نمونه سئوالات فصل های 3 و 4 فیزیک پیش دانشگاهی و  راه حل های رسیدن به جواب درست با صرف کمترین زمان ، توسط دکتر محتشم خانی ارائه شد.
گفتنی قرار است دو همایش بعدی طبق زمانبدی 10 اسفند سال جاری و 12 اردیبهشت سال 97 در این واحد دانشگاهی برگزار شود.

برچسب‌ها : دانش آموزان - داوطلبان - دکتر محتشم خانی - کنکور - همایش فیزیک

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 1507    ديروز: 1851    اين ماه: 69593    تاکنون : 607291