انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به عنوان دانشگاه برتر شهرستان رامسر در براساس نظام رتبه بندی جهانی وبومتریکس

کد خبر: 321 تاریخ انتشار: 1396/11/12
همزمان با آغاز دهه مبارک فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی هدیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مردم شریف و فرهیخته شهرستان.

همزمان با آغاز دهه مبارک فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی کسب رتبه دانشگاه برتر در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان رامسر، براساس نظام رتبه بندی وبومتریکس هدیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مردم شریف و فرهیخته شهرستان.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، این واحد دانشگاهی ، علاوه بر رشد چهل رتبه ای در کل کشور نسبت به  رتبه بندی ژانویه سال 2017 در ویرایش ژانویه 2018 در فهرست دانشگاه های برتر، درسطح دانشگاه های شهرستان رامسر رتبه اول را کسب کرد.

برچسب‌ها : چهل رتبه ای - رشد - نظام رتبه بندی - وبو متریکس

آمار بازدید       امروز: 1295    ديروز: 1238    اين ماه: 42517    تاکنون : 947397