ارتقای عضو هیأت علمی واحد رامسر به مرتبه استادیاری

کد خبر: 302 تاریخ انتشار: 1396/10/18
مرتبه علمی دکتر سید مهدی مهنما عضو هیات علمی گروه مکانیک واحد رامسر با حکم دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی سید مهدی مهنما، عضو هیات علمی و مدرس گروه مکانیک را به استادیاری ابلاغ کرد.

در حکم مهنما با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی آمده است: بر اساس تصمیم یکصد و هفدهمین نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می یابید.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی در این حکم ابراز امیدواری کرده مهنما در مرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشای خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گامهای موثرتری بردارد.

برچسب‌ها : استادیاری - سید مهدی مهنما - مهندسی مکانیک

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 181    ديروز: 1701    اين ماه: 32700    تاکنون : 529180