ارتقای عضو هیأت علمی واحد رامسر به مرتبه استادیاری

کد خبر: 286 تاریخ انتشار: 1396/10/3
مرتبه علمی دکتر حبیب رمضان نژاد عضو هیات علمی گروه مکانیک واحد رامسر با حکم دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش آنا، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی حبیب رمضان نژاد، عضو هیات علمی و مدرس گروه مکانیک را به استادیاری ابلاغ کرد.

در حکم رمضان نژاد با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی آمده است: بر اساس تصمیم یکصد و هفدهمین نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی در این حکم ابراز امیدواری کرده رمضان نژاد درمرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشای خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارد.

برچسب‌ها : استادیاری - حبیب رمضان نژاد - مرتبه علمی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 183    ديروز: 1701    اين ماه: 32702    تاکنون : 529182