ارتقا عضو هیأت علمی واحد رامسر به مرتبه استادیاری

کد خبر: 285 تاریخ انتشار: 1396/10/1
مرتبه علمی دکتر احسان برزگر عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات فارسی واحد رامسر با حکم دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به استادیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای مرتبه علمی دکتر احسان برزگر، عضو هیات علمی و مدرس گروه زبان و ادبیات فارسی را به استادیاری ابلاغ کرد.

در حکم برزگر با توجه به کسب مدرک تحصیلی دکتری تخصصی در رشته زبان و ادبیات فارسی آمده است: بر اساس تصمیم یکصد و شانزدهیمن نشست هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ فراغت از تحصیل به مرتبه استادیاری ارتقا می‌یابید.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی در این حکم ابراز امیدواری کرده برزگر درمرتبه جدید نیز با تائیدات خداوند تبارک و تعالی منشای خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارد.

برچسب‌ها : استادیاری - دکتر احسان برزگر - مرتبه علمی

آمار بازدید       امروز: 1045    ديروز: 1442    اين ماه: 33278    تاکنون : 1022062