نمایشگاه نقاشی و طراحی نقش برجسته در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 284 تاریخ انتشار: 1396/9/29
نمایشگاه نقاشی و طراحی نقش برجسته و معماری روی انواع سنگ، سرامیک ، موزاییک و چوپ اثر بهنوش بدخش در گالری عکس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور مسوولان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته پژوهش نمایشگاه نقاشی و طراحی نقش برجسته و معماری روی انواع سنگ، سرامیک ، موزاییک و چوب از آثار بهنوش بدخش به مدت 2 روز در گالری عکس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

در این نمایشگاه بیش از 16 اثر از این هنرمند جوان و خوش آتیه به نمایش در آمد که معروفترین آنها با نام خانه آبشار ساخته شده از نقوش برجسته روی سنگ که برگرفته ازخانه آبشار در شهر پنسیلوانیا اثر فرانک لوید رایت معمار معروف آمریکایی می باشد که از طرف وی به گروه معماری دانشگاه اهدا شد.

این هنرمند جوان توانسته با استفاده از رنگ اکرولیک، چسب حرارتی، خمیر ویترای شیشه و شن های رنگی با نقاشی و طراحی بر روی سنگ، چوب، سرامیک و...  که گاهی وقت‌ها از آن‌ها به راحتی می گذریم زیبایی خاصی ببخشد.

بهنوش بدخش با 7 سال سابقه فعالیت در زمینه های هنری و نقاشی، در حال حاضربه عنوان دانشجوی رشته‌ی معماری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مشغول  به تحصیل می باشد.

برچسب‌ها : بهنوش بدخش - سرامیک - سنگ - نمایشگاه نقاشی و طراحی

آمار بازدید       امروز: 1447    ديروز: 1376    اين ماه: 30760    تاکنون : 750204