کارگاه آموزشی پیشگیری آسیب های اجتماعی با رویکرد اعتیاد در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 283 تاریخ انتشار: 1396/9/29
دراین کارگاه آموزشی که با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزارشد، مهارت‌های مورد نیاز در پیشگیری از آسیب های اجتماعی به خصوص در مقوله اعتیاد توسط ولی شمسی رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامسر به‌ دانشجویان آموزش داده شد.

در این کارگاه آموزشی که با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزارشد، مهارت‌های مورد نیاز در پیشگیری از آسیب های اجتماعی به خصوص در مقوله اعتیاد توسط ولی شمسی رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامسر به‌ دانشجویان آموزش داده شد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامسر به دانشجویان گفت: آرامش یک مولفه ساختنی است که خود فرد باید تلاش کند تا آنرا بدست آورد.

شمسی در ادامه گفت: مواد اعتیاد آور تغییرات روحی و روانی و جسمانی را به صورت ناهنجار در شخص ایجاد می کنند. امروزه ما بیشتر از هر چیزی نیاز به آموزش داریم . در هر سنی نیازی به وجود می آید و باید مراقب بود تا این نیازها به نحو مطلوبی تامین گردد.

وی افزود: ما باید حس چرا و چگونگی را از کودکی در فرزندان ایجاد کنیم.

برچسب‌ها : اعتیاد - کارگاه اعتیاد - ولی شمسی

آمار بازدید       امروز: 1247    ديروز: 1700    اين ماه: 2947    تاکنون : 907827