برگزاری مسابقه سازه های ماکارونی و مراسم اختتامیه هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 282 تاریخ انتشار: 1396/9/28
در راستای ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش مسابقه سازه های ماکارونی، مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تقدیر از دانشجویان پژوهشگر در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید. .

در راستای ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشجویان به مناسبت هفته پژوهش مسابقه سازه های ماکارونی ،مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تقدیر از دانشجویان پژوهشگر در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی با همت حوزه معاونت پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش مسابقه سازه های ماکارونی با حضور 9 تیم از دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی در بخش راندمان سازه ها  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد. در پایان تیم پارسه (هدیه ساسان پور، موسی عسگر زاده، بابک نوروزیان و عاطفه رنجبر) با راندمان 1090، تیم دلتا (همایون ذوقی، رضوانه بختیاری، مهرداد سیدین، بهراد حسن پور) با راندمان 896 و تیم  ترا ( محسن عباسمفرد، ایمان فلکی، علی امیری، میلاد عظیمی) با راندمان 769 به ترتیب رتبه های اول تا سوم این مسابقات را کسب نمودند.

در پایان این مسابقه، مراسم اختتامیه هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگرهای برتر در زمینه های مختلف علمی، ساخت دستگاه، چاپ مقاله و ..... برگزار گردید. همچنین تیم های اول تا سوم مسابقه صندلی کاغذی و نفرات برتر نمایشگاه پوستر اعلام و جوایزی هم به برندگان اهدا شد.

اسامی تقدیر شدگان در مراسم اختتامیه هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر:

یوسف پروری (ساخت دستگاه اندازه گیری فشار باد داخل لاستیک خودرو به صورت بی سیم) با راهنمایی دکتر وظیفه دوست و دکتر پورمیرزاآقا.

علی کاظم پور و ارژنگ نمینی (ساخت دستگاه باسکول بیمارستانی) با راهنمایی دکتر وظیفه دوست.

فاطمه هرسیچ و زهرا عباس زاده ( ساخت کیسه ادرار هوشمند) با راهنمایی دکتر وظیفه دوست.

ریحانه صنعتی ( کسب دو مدال طلا در مسابقات طراحی IDA آمریکا) با راهنمایی دکتر موسوی.

طاهره شجاع ( چاپ مقاله علمی پژوهشی برتر واحد رامسر) با راهنمایی دکتر بهزاد نیک کار.

سیدسجاد ابطحی (کسب رتبه برتر در جشنواره های کشوری فیلم و عکس).

کوروش شاملو ( پژوهش در حیطه کلمات گمشده زبان های بومی).

مسابقه صندلی کاغذی :

تیم اول : ستاره های فلکیان(مجید قاسم نژاد و حسن قاسمی)

تیم دوم:  امید( امید رودبارچوپانی)

تیم سوم: آموزش ( هاشم گلین کیا مرادی)

تیم چهارم: نیمکت(ساناز سادات سیرنگ، سجاد قاسمی، عاطفه نحوی)

مسابقه نمایشگاه پوستر:

اول : اعظم منعمی زاده

دوم: جعفر علیزاده

سوم: تارا حدیدی

برچسب‌ها : تیم پارسه - تیم ترا - تیم دلتا - ماکارونی - مسابقه سازه های ماکارونی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 190    ديروز: 1701    اين ماه: 32709    تاکنون : 529189