همایش شکوه هجرت همزمان با سومین یادبود شهدای گمنام در واحد رامسر برگزار می گردد.

کد خبر: 276 تاریخ انتشار: 1396/9/19
همزمان با سالروز تدفین و سومین یادبود شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مراسم تقدیر از گروه های جهادی بسیج دانشجویی استان مازندران با عنوان شکوه هجرت در این واحد دانشگاهی برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی ، با مشارکت بسیج سازندگی سپاه کربلا، بسیج دانشجویی استان مازندران و شهرستان رامسر و معاونت فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر،همزمان با سالروز تدفین و سومین یادبود شهدای گمنام این واحد دانشگاهی، مراسم تقدیر از گروه های جهادی بسیج دانشجویی استان مازندران با عنوان شکوه هجرت همراه با سخنرانی سردار بابایی (فرمانده سپاه کربلا استان مازندران) و مداحی حاج علی کلهر روز پنج شنبه 23 آذر ماه 96 ساعت 9 صبح  در سالن آمفی تئاتر این واحد برگزار می گردد.