مراسم گرامیداشت روز دانشجو و هفته وحدت در واحد رامسر برگزار شد

کد خبر: 274 تاریخ انتشار: 1396/9/14
با همت معاونت فرهنگی و همکاری پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، در آستانه 16 آذر مراسم گرامیداشت روز دانشجو و هفته وحدت و جشن میلاد حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور جمع کثیری از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئول فرهنگی واحد رامسر در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال 1332 و تبریک روز دانشجو و هفته وحدت گفت: بعد از کودتای 28 مرداد 1332، رژیم وابسته پهلوی که توانسته بود با کمک اربابان امریکایی براریکه قدرت باز گردد، درصدد برآمد تا پایه های حکومت خود را تثبیت کند، اما غافل از اینکه مقاومت مردم بطور کامل از بین نرفته و ایران در اولین فرصت خشم و انزجار خویش را نشان خواهد داد .اینجا بود که دانشجویان آزادی خواه شجاع وآرمان گرای ایران عزیزمبارزه ی جانانه ی خودرا علیه استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار آغاز کردند،

حجت الاسلام راستگو در ادامه گفت:نیکسون معاون رئیس جمهور امریکا در سال 1332، راهی ایران گردید در حقیقت او آمده بود تا نتیجه سرمایه گذاری بیست و یک میلیون دلاری را که سازمان جاسوسی امریکا، سیا، در راه کودتا و سرنگونی دولت مصدق هزینه کرده بود، از نزدیک مشاهده کند، امادانشجویان مبارز وغیرتمند ایران عزیزهمه ی نقشه های شوم آنان را خنثی کردند.

حجت الاسلام علی راستگو ضمن اشاره به اینکه در آستانه میلاد با سعادت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) قرار داریم گفت: رسول اکرم(ص) در بین تمام پیامبران، تنها پیغمبری است که بیشترین آزار و اذیت را حتی در بین مسلمان ها و غیر مسلمان ها دیدند اما هرگز امت خود را نفرین نکردند. خداوند پیامبر را زیبا و ارزشمند توصیف کرده اند.

راستگو تصریح کرد: نبی اکرم(ص) از روی هوای نفس نطق نمی کرد و حرف ناشایستی بر زبان ایشان جاری نمی شد ما مسلمان ها باید به چنین انسان کاملی که پیام آور وحی بوده است مباهات کنیم و از سیره عملی آن حضرت درس عبرت بگیریم.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران خاطرنشان کرد: روزدانشجو بازگو کننده شانزدهم آذر سال 32 و روز باز خوانی نقش دانشجو است در مقابل وظیفه ای که در کشوربه عهده دارد .

دکتر بلباسی گفت :دانشجویان در نظام جمهوری اسلامی که اعتقادی قرآنی داشته و در مقابل آمریکایی که به عنوان نماد ظلم ، استکبار و جنایت مدرن فعالیت می کند باید مانند دانشجویان سال 32 عمل نمایند.

وی افزود : بزرگترین وحدت امروزی ما در حوزه بصیرت بین شیعه و سنی ، وحدت در مبارزه با استکبار آمریکا است همانطور که مقام معظم رهبری می فرمایند« دشمن تا زمانی دشمنی دارد که ما به اقتدار جهانی برسیم آ ن وقت است که از دشمنی خود دست می کشد» ما برای رسیدن به قله اقتدار راه بسیار طولانی در پیش داریم.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران خاطر نشان کرد: تمام جنگ هایی که آمریکا در منطقه پیاده سازی کرده یک جنگ علمی بوده و علت اصلی آن ، مدیریت جریان علمی در منطقه بوده است. امروز سرمایه های اصلی در دانشگاه ها نهفته است امروزه منابع زیر زمینی در مقابل منابع رو زمینی دیگر ارزشی ندارد. در عصر حاضر یک دانشجوی انقلابی مانند یک انرژی متراکم به فشرده دشمن شکن است و این یک سرمایه رو زمینی برای ما به شمار می رود.

دکتر بلباسی یادآور شد: امروزه دانشگاه ها مورد حمایت جدی مقام معظم رهبری بوده و در خط اول دفاعی ما در مقابل دشمن قرار دارند.

برگزاری مسابقه بین دانشجویان، اجرای موسیقی سنتی، طنز و سرگرمی از جمله برنامه های این مراسم بود.

برچسب‌ها : روز دانشجو - میلاد رسول اکرم(ص) - هفته وحدت

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 226    ديروز: 1701    اين ماه: 32745    تاکنون : 529225