بازدید علمی دانشجویان مهندسی عمران واحد رامسر از پروژه سد لاستیکی پهلوان بست

کد خبر: 273 تاریخ انتشار: 1396/9/13
دانشجویان درس طراحی سد مقطع کارشناسی ارشد رشته سازه هیدرولیکی و درس اصول مقطع کارشناسی پیوسته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از پروژه سد لاستیکی پهلوان بست واقع در کومله لنگرود بازدید علمی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دانشجویان درس طراحی سد مقطع کارشناسی ارشد رشته سازه هیدرولیکی و درس اصول مقطع  کارشناسی پیوسته مهندسی عمران این واحد دانشگاهی، روز دوشنبه 13آذر به راهنمایی دکتر مجید پورامینیان به منظور آشنایی با نقشه های اجرایی سد، مراحل ساخت، بتن ریزی  و آزمایشگاه مصالح و ژئوتکنیک از پروژه سد لاستیکی پهلوان بست واقع در کومله لنگرود بازدید نمودند.
این سد از جنس لاستیک به ارتفاع 3 متر در رودخانه ای به عرض 70 متر در حال احداث می باشد. این سد با سرریز آزاد با ظرفیت مخزن 450000متر مکعب به منظور توسعه اراضی کشاورزی، بهره برداری تفریحی و پرورش آبزیان و انحراف آب پیش بینی شده است.

برچسب‌ها : بازدید علمی - سد لاستیکی - سد لنگرود

آمار بازدید       امروز: 137    ديروز: 1849    اين ماه: 54340    تاکنون : 807478