اخذ مجوز مربیگری درجه یک فوتسال ایران توسط یکی از کارکنان واحد رامسر

کد خبر: 267 تاریخ انتشار: 1396/9/5
حسن قاسمی یکی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و همچنین از پیشکسوتان ورزش این شهرستان موفق به کسب مجوز مربیگری درجه یک فوتسال کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، یک دوره کلاس مربیگری درجه یک فوتسال ایران به مدت پنج روز در شهرستان تنکابن برگزار شد که حسن قاسمی از کارکنان واحد رامسر و پیشکسوت ورزش این شهرستان با شرکت در این دوره مربیگری،موفق به اخذ مدرک مربیگری درجه یک فوتسال کشور از هیأت فوتبال استان مازندران و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران شد.

برچسب‌ها : حسن قاسمی - مدرک مربیگیری - مربی سطح یک

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 229    ديروز: 1701    اين ماه: 32748    تاکنون : 529228