افتخار آفرینی دانشجویان واحد رامسر در مسابقات کاراته دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان ماندران

کد خبر: 266 تاریخ انتشار: 1396/9/1
محمدصادق باطبی، علیرضا مافی و رضا آقاخان اشکوری دانشجویان واحد رامسر به سرپرستی رسول جوربنیان در مسابقات کاراته دانشجویان پسردانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران سوم شده و مدال برنز گرفتند.

محمدصادق باطبی، علیرضا مافی و رضا آقاخان اشکوری دانشجویان واحد رامسر به سرپرستی رسول جوربنیان در مسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران سوم شده و مدال برنز گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، در مسابقات کاراته دانشجویان پسر دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران که به میزبانی واحد نور برگزار گردید، محمدصادق باطبی دانشجوی کارشناسی ارشد عمران وزن 61 کیلوگرم، علیرضا مافی دانشجوی کارشناسی پیوسته مکانیک وزن 67 کیلوگرم و رضا آقاخان اشکوری دانشجوی کارشناسی عمران در وزن منفی 80 کیلوگرم، توانستند با غلبه برحریفان خود، مقام سوم را به خود اختصاص داده و موفق به کسب مدال برنز شوند.

برچسب‌ها : 0 - کاراته - محمدصادق باطبی

آمار بازدید       امروز: 142    ديروز: 1849    اين ماه: 54345    تاکنون : 807483