مراسم عصری با شهدا با محوریت شهید مدافع حرم "مصطفی تاش موسی" در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 264 تاریخ انتشار: 1396/8/29
با همت معاونت فرهنگی و دفتر بسیج دانشجویی، مراسم عصری با شهدا با محوریت اولین شهید مدافع حرم شهرستان رامسر شهید مصطفی تاش موسی همراه با قرائت دعای روح بخش زیارت عاشورا و غبارروبی مزار شهدا در گلزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار گردید.

با همت معاونت فرهنگی و دفتر بسیج دانشجویی، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مراسم عصری با شهدا با محوریت اولین شهید مدافع حرم  شهرستان رامسر شهید مصطفی تاش موسی همراه با قرائت دعای روح بخش زیارت عاشورا  و غبارروبی مزار شهدا در گلزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، حجت الاسلام علی راستگو مسئول امور فرهنگی واحد رامسر ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه ربیع الاول وهفته بسیج گفت: بسیج یک تشکل ریشه دار در انقلاب اسلامی است که در تمامی عرصه ها مانند علم ، جهاد اکبر، جهاد اصغر ، هشت سال دفاع مقدس، جنگ نرم وهمچنین در دفاع از سرزمین و خاک سوریه حضور فعال و ارزشمندی داشته و دارد.
وی در ادامه گفت : بسیج از ثمرات یک شجره طیبه است برای جامعه اسلامی و من امیدوارم بتوانیم  قدران این همه جان فشانی ها ، رشادت ها، زحمات و تلاش های این عزیزان باشیم.
راستگو افزود: شهدا آنقدر در نیت و عمل اخلاص داشتند که خداوند مقام رفیع شهادت را به آنان عطا کرد.

برچسب‌ها : شهید مصطفی تاش موسی - عصری با شهدا - هفته بسیج

آمار بازدید       امروز: 175    ديروز: 1035    اين ماه: 40159    تاکنون : 945039