آیین‌نامه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

کد خبر: 263 تاریخ انتشار: 1396/8/24
آیین‌نامه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دکتر فرهاد رهبر ابلاغ شد.

آیین‌نامه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد

فرهاد رهبر ( بین خبر)

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این آیین‌نامه آمده است:

به منظور سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرای دوره‌های کاردانی، کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و کمک به امور اجرایی و فراهم آوردن امکانات در زمینه گسترش دوره‌های تخصصی، شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی در سطح سازمان مرکزی، واحدهای دانشگاهی و دانشکده‌ها تشکیل می‌شود.

آیین‌نامه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی شامل مواردی نظیر ترکیب اعضا و وظایف شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سازمان مرکزی، واحدهای دانشگاهی و دانشکده‌ها است.

براساس این آیین‌نامه، برخی از وظایف شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه (سازمان مرکزی) واحدهای دانشگاهی و دانشکده‌ها شامل مواردی از جمله تعیین سیاست‌ها، راهبردها، ضوابط و استانداردهای توسعه آموزش عالی، تصویب سیاست‌های هماهنگ‌سازی توسعه برنامه‌های آموزشی متناسب با نیازهای اولویت‌دار کشور، بررسی کیفیت آموزشی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه، ارزیابی نحوه عملکرد آموزشی اعضای هیات علمی فعال در دوره‌ها و گزارش آن به شورای دانشگاه، پیگیری راهکارهای تجاری‌سازی علم، نظارت بر عملکرد شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده‌ها و نظارت بر اجرای آیین‌نامه‌ها، شیوه‌نامه‌های آموزشی و تحصیلات تکمیلی در دانشکده‌ها و... می‌شود.

برچسب‌ها : آیین‌نامه - برنامه‌ریزی - شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی

آمار بازدید       امروز: 244    ديروز: 1035    اين ماه: 40228    تاکنون : 945108