نایب قهرمانی دانشجویان واحد رامسر در مسابقات تنیس روی میز دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 256 تاریخ انتشار: 1396/8/23
تیم دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر نایب قهرمان مسابقات تنیس روی میز دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، مسابقات تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، با حضور نه تیم به میزبانی واحد بابل برگزار شد.

در پایان این دوره از مسابقات، تیم تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر توانست در رده تیمی با غلبه بر حریفان خود مقام نایب قهرمانی مسابقات را به خود اختصاص دهد .

رسول علیپور،محمدرضا ماهوریان،نیما صباغ پور و حسن شعبانی اعضا تیم واحد رامسر بودند که به سرپرستی مرتضی خلعتبری دراین مسابقات شرکت کردند.

برچسب‌ها : تنیس روی میز - تیم تنیس روی میز - نایب قهرمان

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام