انتصاب دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد

کد خبر: 253 تاریخ انتشار: 1396/8/21
رییس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات وارتباطات دانشگاه آزاد را منصوب کرد.

با حکم فرهاد رهبر صورت گرفت:

انتصاب دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد

فرهاد رهبر ( بین خبر)

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر در این حکم، مهندس میثم میرزایی را به این سمت منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

«برادر گرامی جناب مهندس میثم میرزایی

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان "دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه" منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح وشئونات دانشگاه نمایید.»

همچنین فرهاد رهبر در نامه‌ای از زحمات مهندس زینب برزگر در دوران مسئولیت بر این سمت تقدیر کرد.

برچسب‌ها : دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات وارتباطات - زینب برزگر - میثم میرزایی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 915    ديروز: 809    اين ماه: 32666    تاکنون : 466671