دلنوشته دکتر ولایتی به مناسبت ایام عزاداری اربعین

کد خبر: 244 تاریخ انتشار: 1396/8/17
رییس هیات موسس و هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی در اینستاگرام خود دلنوشته‌ای به مناسبت ایام عزاداری اربعین حسینی منتشر کرد.

دلنوشته دکتر ولایتی به مناسبت ایام عزاداری اربعین

دیدار دکتر ولایتی با رئیس حزب فضیلت عراق

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علی‌اکبر ولایتی در متن این دلن نوشته آورده است: السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) اربعین دیگری فرا رسید و میلیون‌ها دل عاشق را در هوای حرم اباعبدالله الحسین(ع) و عتبات مقدسه بی‌قرار کرد و خیل عظیمی از آنان را در صفوفی به هم‌پیوسته، رهسپار دیار عشق و ایثار در پیاده روی اربعین نمود.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: مصیبت محرم و روزهای تاسوعا و عاشورا و حزن و اندوه این ایام بر اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را با هیچ وصفی نمی‌توان ترسیم کرد و همه شیعیان و علاقه‌مندان به این خاندان و به ویژه ایرانیان ولایت‌مدار با قلب‌های مملو از سوز و حزن، در غم این روزها عزادارند و بر سر و سینه می‌کوبند. از خیل مشتاقان و راه پیمایان اربعین و همه عزاداران حسینی التماس دعا دارم و صحت و سلامت برای آنان مسیلت می‌نمایم.

آرزومندم با عنایات اهل بیت(ع) شاهد توفیقات روز افزون مردم شریف و بزرگ ایران اسلامی و این مرز و بوم باشیم. ان‌ شا الله.

برچسب‌ها : دکتر ولایتی - دلنوشته - عزاداری اربعین

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام