حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

کد خبر: 242 تاریخ انتشار: 1396/8/13
همزمان با سالروز راهپیمایی یوم الله 13 آبان در سراسر کشور هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد رامسر در کنار سایر اقشار جامعه ندای مرگ بر آمریکا سر دادند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ همزمان با سراسر كشور، دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي واحد رامسر همراه با ساير اقشار مردم این شهرستان در راهپيمايي يوم الله ۱۳ آبان شركت كردند و با سردادن شعار «مرگ بر آمريكا » و «مرگ بر اسرائيل »خشم و انزجار خود را نسبت به دشمنان اسلام نشان دادند.
راهپیمایان ضمن محکوم کردن سخنان سخیف و بی اساس رئیس جمهورآمریکا با سردادن شعارهای الله اکبر، مرگ برآمریکا، مرگ براسرائیل و به آتش کشیدن نمادین ماکت ترامپ ،حمایت قاطع خود را از ارزشها و آرمانهای نظام مقدس، مبارزه با گروههای تروریستی و تکفیری اعلام  کردند.
گفتنی است در این راهپیمایی، تهیه پلاکارد و ساخت ماکت ترامپ توسط پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر انجام شد.

برچسب‌ها : 13 آبان - راهپیمایی 13 آبان - ماکت ترامپ

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام