افتخار آفرینی عضو هیأت علمی واحد رامسر در بیست و دومین جشنواره هنر و ادبیات

کد خبر: 241 تاریخ انتشار: 1396/8/10
رامین محمودیان عضو هیأت علمی و مدیر گروه رشته سینما و کارگردانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر موفق شد در بیست ودومین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی استادان واحدهای دانشگاه آزاداسلامی در دو رشته داستان نویسی و نمایشنامه نویسی به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، بیست ودومین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی استادان واحدهای دانشگاه آزاداسلامی در دو موضوع دینی و فرهنگی و در 3 بخش استادان، دانشجویان و کارکنان و در رشته به میزبانی واحد اراک برگزار گردید. رامین محمودیان عضو هیأت علمی و مدیر گروه رشته سینما و کارگردانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر موفق شد در این جشنواره در دو رشته داستان نویسی و نمایشنامه نویسی به ترتیب مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دهد.

برچسب‌ها : بیست و دومین جشنواره - جشنواره هنر و ادبیات - رامین محمودیان

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام