انتصاب مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 219 تاریخ انتشار: 1396/7/18
دکتر فرهاد رهبر با صدور حکمی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در حکم دکتر فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به رضا نصیری آمده است:

«با سلام و احترام

پیرو پیشنهاد معاون محترم فرهنگی و دانشجویی و نظر به مراتب تعهد، تدین، کاردانی و سوابق طولانی‌مدت در عرصه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، بدینوسیله به عنوان "مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می‌شوید.

امید است با همت، دلسوزی، تلاش و برنامه‌ریزی مناسب و همچنین کمک و پشتیبانی همه مدیران و همکاران خدوم دانشگاه، شاهد ارتقاء و تعمیق فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در این دانشگاه که بخش بزرگی از آموزش عالی را به خود اختصاص داده است باشیم.»

رضا نصیری 6 خرداد امسال با حکم سرپرست سابق دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان سرپرست اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شده بود.

برچسب‌ها : انتصاب - انتصاب - رضا نصیری - رضا نصیری - مدیر کل فرهنگی - مدیر کل فرهنگی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 874    ديروز: 669    اين ماه: 41038    تاکنون : 432569