برگزاری نمایشگاه «ناخود آگاه من» در واحد رامسر/ نمایشگاه آثار گرافیکی دانشجو فاطمه طاهرآبادی

کد خبر: 216 تاریخ انتشار: 1396/7/17
نمایشگاهی از آثار گرافیکی فاطمه طاهرآبادی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ارتباط تصویری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با عنوان «ناخودآگاه من» با حضور رئیس ، معاون آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و همچنین مسئول امور فرهنگی در گالری عکس این واحد دانشگاهی گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی، نمایشگاه آثار گرافیکی با عنوان « ناخودآگاه من »در گالری عکس سالن آمفی تئاتر واحد رامسر امروز افتتاح شد. در این نمایشگاه که از 17 لغایت 24 مهر ماه دایر است، 25 اثر گرافیکی آثار  فاطمه طاهرآبادی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ارتباط تصویری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با سبک سورئال به معرض نمایش گذاشته است.

در سبک سورئال هدف هنرمند این است که یک واقعیت تازه و مطلق در بیاورد، به عبارت دیگر واقعیت و رویا را به هم بیامیزد"واقعیتی برتر از واقعیت" بیافریند.

علاقه مندان جهت بازدید از این نمایشگاه می توانند در ساعات اداری به  گالری عکس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسرمراجعه نمایند.

برچسب‌ها : سبک سورئال - فاطمه طاهرآبادی - ناخودآگاه من - نمایشگاه آثار گرافیکی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام