معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسرمنصوب شد.

کد خبر: 215 تاریخ انتشار: 1396/7/16

نظر به موافقت دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دکتر علی خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر طی حکمی دکتر محمد تقی یحیی پور شیخ زاهدی را به سمت معاون اداری و مالی این واحد دانشگاهی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، جلسه معارفه دکتر محمدتقی یحیی پور شیخ زاهدی به عنوان معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور جمعی از معاونان و مدیران برگزار شد.

دکتر محمد تقی یحیی پور شیخ زاهدی دکتری ریاضی کاربردی و عضو هیأت علمی واحد رامسر بوده و سوابقی همچون مدیر گروه علوم پایه (دو سال ) و عضو شورای آموزشی واحد رامسر را در کارنامه خود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این مراسم از خدمات ارزنده دکتر مجتبی نصیری در حوزه اداری و مالی این واحد دانشگاهی تقدیر و تشکر کرد. دکتر مجتبی نصیری عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی بوده که تاکنون مدت 10 سال در سمت معاونت اداری و مالی فعالیت داشته است.

برچسب‌ها : معاون اداری و مالی - نصیری - یحیی پور

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام