برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 214 تاریخ انتشار: 1396/7/16
جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید سال 1396 جهت آشنایی با دانشگاه با حضور دانشجویان ، اولیا ، هیأت رئیسه و مسئولان مربوطه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،مسئول فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن خوش آمد گویی و تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم گفت : خداوند در آیه شریفه قرآن می فرمایند: علم نور است یعنی علم و دانش فکر را روشن و قلب انسان را منور می سازد و بهترین بستر برای کسب علم مراکز دانشگاهی آموزش عالی در کشور می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی راستگو افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر یک واحد دانشگاهی پویا و رو به رشد بوده و در تمام طول این سالها از بدو تاسیس تلاش شده تا یک فضای خوب علمی ، آموزشی و فرهنگی برای فرزندان شما عزیزان فراهم گردد.

دکتر علی خلخالی رئیس واحد رامسر  نیز گفت:واحد رامسر بخشی از یک پیکره بزرگ دانشگاهی به نام دانشگاه آزاد اسلامی با بزرگترین جمعیت دانشجویی در سطح کشور می باشد.

رئیس واحد رامسر افزود: آن چیزی که در جلسه امروز قرار است مطرح شود مرور رسالت هر یک از ما در دانشگاه و رسالت دانشجو و خانواده ها در دوران تحصیل در یک واحد دانشگاهی می باشد.مهمترین اصل برای دانشجویان ورودی جدید درک تفاوت بین مدرسه و دانشگاه می باشد. یک دانشجو بر خلاف دوران مدرسه که جایی کنترل شده است فرآیند تحصیل در دانشگاه را خودش کنترل می کند.

خلخالی در ادامه ضمن بیان نکاتی در مورد اهمیت نقش تحصیل با کیفیت در آینده دانشجویان گفت: نوع دانشگاه و محل تحصیل تضمین کننده آینده یک دانشجو نیست بلکه آن چیزی که بسیار مهم است تحصیل با کیفیت می باشد و دانشجویی که دوران تحصیلی خود را با کیفیت تر بگذراند آینده موفق تری در پیش رو خواهد داشت . اساس تحصیل با کیفیت حفظ انضباط آموزشی و تحصیل مطابق یک برنامه از قبل طراحی شده است.

جلسه با حضور اعضای هیأت رئیسه ، مدیران گروه ، استادان و کارکنان به صورت پرسش و پاسخ و بیان نکات آموزشی، دانشجویی، ورزشی، فرهنگی و اداری مالی به کار خود پایان داد.

برچسب‌ها : آشنایی با دانشگاه - جلسه توجیهی - ورودی جدید

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام