آغاز ثبت‌نام تکمیل‌ظرفیت آزمون‌ کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 213 تاریخ انتشار: 1396/7/11
مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت‌نام مرحله تکمیل‌ظرفیت آزمون‌کارشناسی‌ارشد 1396 این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، ثبت‌نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی‌ ارشد 1396 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از ساعت 10 امروز سه‌شنبه 11 مهر آغاز می‌شود و تا ساعت 24 روز جمعه 14 مهر ادامه خواهد داشت.

امکان انتخاب 100 رشته‌محل کارشناسی‌ارشد

داوطلبان می‌توانند از راهنمای موجود در سامانه برای اطلاع از رشته‌‌محل‌هایی که مجاز به انتخاب آنها می‌باشند، استفاده کنند. داوطلبان در این مرحله از تکمیل ظرفیت مجاز به انتخاب حداکثر 20 رشته‌محل از میان 1378 رشته‌‌محل ارائه شده خواهند بود.

همچنین همه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد 96 که مطابق کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند متناسب با کد رشته امتحانی که در آن شرکت کرده‌اند، با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر صد رشته محل دانشگاهی از میان 6588 رشته‌محل ارائه شده اقدام کنند.

امکان ویرایش رشته‌محل‌های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت‌نام برای داوطلبان فراهم است.

اسامی پذیرفته‌شدگان هفته سوم مهر اعلام خواهد شد. پذیرفته‌شدگان می‌توانند بعد از اعلام نتایج مطابق زمان‌بندی اعلام شده برای ثبت‌نام به واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه کنند.

رشته های موجود در سامانه تکمیل ظرفیت سال 1396 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت - جمعه 14 مهر - کارشناسی ارشد