اعلام تاریخ تکمیل ظرفیت تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد

کد خبر: 212 تاریخ انتشار: 1396/7/9
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تاریخ ثبت‌نام در تکمیل ظرفیت مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.

دکتر علیرضا رهایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه آنا درباره تاریخ ثبت‌نام تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «مجوزهای‌ لازم برای تکمیل ظرفیت گرفته شده است و با تایید شورای سنجش و پذیرش وزارت علوم، داوطلبان دوره دکتری و کارشناسی ارشد برای ثبت‌نام در تکمیل ظرفیت مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از هفته آینده سه شنبه 11 مهر اقدام کنند.»

او ادامه داد: «داوطلبان برای کسب اطلاعات و جزئیات در مورد نحوه ثبت‌نام در تکمیل ظرفیت به سایت مرکز و سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد http://azmoon.orgمراجعه کنند.»

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در مقطع کارشناسی ارشد به صورت گسترده تقریبا در تمام رشته‌ها اجازه تکمیل ظرفیت داده خواهد شد، گفت: «لیست جزئیات رشته‌ محل‌ها در پایگاه اطلاع رسانی مرکز سنجش و پذیرش اعلام خواهد شد که داوطلبان می‌توانند به آن مراجعه کنند.»

به گفته رهایی در مقطع دکتری دانشگاه آزاد بیش از 2500 نفر در تکمیل ظرفیت پذیرش خواهند شد.

برچسب‌ها : تاریخ ثبت نام - تکمیل ظرفیت - علیرضا رهایی

آمار بازدید       امروز: 387    ديروز: 1579    اين ماه: 56471    تاکنون : 903196