تجلیل از دکتر شهربانو کیهانیان در همایش خودآزمایی و پیشگیری از سرطان های شایع زنان در واحد رامسر

کد خبر: 200 تاریخ انتشار: 1396/6/13
همایش خودآزمایی و پیشگیری از سرطان های شایع زنان به همت دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی استان مازندران ، ستاد پیشگیری از سرطان های شایع زنان، امور بانوان فرمانداری رامسر و دانشگاه آزاد اسلامی با حضور هیأت رئیسه واحد رامسر، جمعی از پزشکان منطقه و بانوان این شهرستان در سالن آمفی تئاتر واحد رامسر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ابتدا دکتر علی خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن خوشامدگویی به حاضران از زحمات ستاد پیشگیری از سرطان شهرستان رامسر در برگزاری سمینارهای مشترک  یک روزه با هدف کمک به توسعه فرهنگ سلامت استان و کشور قدردانی کرد.
در ادامه با اهدای لوحی از طرف واحد رامسر از زحمات دکتر شهربانو کیهانیان متخصص خون و انکولوژی و دانشیار گروه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به پاس گرامیداشت سال های طولانی تشخیص و درمان  بیماری های خاص و مشارکت و مسئولیت مستقیم در آموزش و تربیت نسل آینده پزشکان متعهد در مقیاس ملی و جهانی تقدیر و تشکر شد.
سپس دکتر کیهانیان و دکترعبدالعلیان در خصوص راههای پیشگیری و تشخیص سرطان های شایع در زنان ایراد سخن فرمودند.

برچسب‌ها : پیشگیری - سرطان - همایش خودآزمایی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام