کارگاه آموزشی « رسالت اخلاق اسلامی کارکنان » در واحد رامسر برگزار شد.

کد خبر: 191 تاریخ انتشار: 1396/6/4
بخش اول کارگاه آموزشی « رسالت اخلاق اسلامی کارمندان در واحدهای دانشگاهی » ویژه کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همزمان با هفته دولت و روز کارمند در دهکده ساحلی این شهرستان برگزار شد.

بخش اول کارگاه آموزشی«رسالت اخلاق اسلامی کارمندان در واحدهای دانشگاهی » ویژه کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همزمان با هفته دولت و روز کارمند در دهکده ساحلی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی راستگو در کارگاه آموزشی رسالت اخلاق اسلامی کارکنان که به همت دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی این واحد برگزار شد با بیان اینکه رعایت اخلاق اسلامی در بین پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی باعث ارتقا سازمانی و تعالی معنوی آن سازمان خواهد شد گفت : اخلاق اسلامی حول سه محورارتباط با خدا، ارتباط با مردم و ارتباط با خود می باشد. در بخش ارتباط با خدا که محور اصلی آن احکام پنج گانه واجب ، حرام و... می باشد آن چرا که خداوند از انسان خواسته است انجام واجب و ترک حرام است.
مسئول امور فرهنگی در ادامه افزود: از آنجایی که انسان موجودی اجتماعی خلق شده است باید به افکار، عقاید، بیان و رفتارش در در ارتباط با مردم دقت و حساسیت ویژه ای داشته باشد . برای هر کدام از این رفتارها چه حسنه و غیر حسنه  مسئولیتی متوجه انسان می باشد.
وی گفت: در ارتباط با خود انسان مکلف است اخلاق اسلامی را برای دست یافتن به کمالات انسانی و اخلاقی در مورد خویشتن رعایت نماید.
پس از اجرای بخش دوم این کارگاه به شرکت کنندگان گواهینامه‌ای از طرف دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی واحد رامسر اهدا خواهد شد.

برچسب‌ها : دکتر علی راستگو - رسالت اخلاق اسلامی - کارگاه اخلاق - کارگاه آموزشی اخلاق - کارگاه کارکنان - کارگاه کارکنان

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام

آمار بازدید       امروز: 904    ديروز: 1610    اين ماه: 2514    تاکنون : 394045