افتخاری دیگر برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 176 تاریخ انتشار: 1396/5/7
دکتر مریم نیک فر عضو هیأت علمی و استادیار گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به عنوان عضو اصلی کمیته تخصصی عمران و شهرسازی مرکز ملی فضایی ایران(INSA) انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، دکتر مریم نیک فر عضو هیأت علمی و استادیار گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به عنوان عضو اصلی کمیته تخصصی عمران و شهرسازی مرکز ملی فضایی ایران (INSA) انتخاب شد. مرکز ملی فضایی به عنوان یک واحد وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف هماهنگی، سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت و با استفاده از ظرفیت های قانونی مربوط به مراکز عالی تحقیقاتی، شکل گرفته است.

توسعه فناوری فضایی و کاربرد در کشور ، ارتقای اقتدار ملی، تولید ثروت و افزایش کیفیت زندگی مردم از طریق افزایش توانمندی های فناوری فضایی و کاربرد، ارتقای ارتباط بین دانش و صنعت در زمینه فناوری فضایی و کاربر،  توسعه تجاری دستاوردهای فناوری فضایی در کشور ، ارتقای آگاهی عمومی و فرهنگ سازی در جهت توسعه فناوری و کاربرد حوزه فضایی و..... از جمله اهداف راهبردی مرکز ملی فضایی ایران می باشد.

گفتنی است کمیته تخصصی عمران و شهرسازی مرکز ملی فضایی ایران با شش عضو از دانشگاه های آزاد اسلامی واحد رامسر، خواجه نصیرالدین طوسی، تربیت مدرس، خوارزمی ،شهید بهشتی و دانشگاه شهید رجایی به منظور سیاست گذاری و هماهنگی توسعه کاربرد عملیاتی سنجش از دور فضایی کشور تشکیل شده است .

برچسب‌ها : INSA - دکتر مریم نیک فر - مرکز ملی فضایی ایران

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام