برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 168 تاریخ انتشار: 1396/4/27
جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با حضور مسئولان شهری و خانواده های دانشجویان فارغ التحصیل درسالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در ابتدا دکتر علی خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر گفت : امروز به حول قوه الهی دومین جشن یکپارچه دانش آموختگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر را با هم جشن می گیریم و من به نمایندگی از دو شهید گمنام آرامیده در این مجتمع آموزشی که عطر حضورشان هر لحظه هوشیاری و معنویت را برایمان به ارمغان می آورد و استادان معظم که محور تعلیم و تربیت علمی و اخلاقی بوده و کارکنان زحمتکش و شریف که دلسوزانه خدمات پشتیبانی تحصیل شما دانشجویان را فراهم می کنند و همچنین به نمایندگی از همشهریان بزرگوار و فرهیخته شهرستان رامسر که در واقع دانشگاهی ترین شهر کشور را مورد حمایت قرار داده اند به شما عزیزان که خودتان میزبان این جشن بزرگ هستید تبریک و شادباش می گویم.

خلخالی ضمن خیر مقدم خدمت فرماندار شهرستان رامسر افزود: جناب آقای آزاد در توسعه مراکز دانشگاهی و فرهنگی منطقه همواره پیشگام هستند.

رئیس واحد رامسر در ادامه گفت: جشن های دانش آموختگی در بسیاری از دانشگاه انجام می گیرد. واحد رامسر هم مانند سایر دانشگاه های معتبر ایران و جهان وظیفه خود می داندکه برای دانشجویان در هر دوره تحصیلی پایان خوش و خاطره انگیزی فراهم نماید.

خلخالی گفت: واحد رامسر با همت بزرگان، معتمدین و مردم شریف این شهرستان راه اندازی شده و به عنوان معتبرین دانشگاه منطقه بویژه در رشته های فنی مهندسی ، هنر و رشته های مهم علوم انسانی با چشم انداز تعالی مستمر در سیستم آموزش عالی کشور توانسته است اعتماد خانواده ها و داوطلبین آموزش عالی را در سراسر کشور و در همه سطوح تحصیلی جلب نماید و امیدوارم این مسیر سال های متمادی ادامه داشته باشد.

در ادامه محمد آزاد فرماندار شهرستان رامسرگفت: امروز یکی از بهترین روزهای خوب و شیرین من در دوران مسئولیت می باشد چرا که در جمع دانشجویان و عزیزانی قرار دارم که امروز شاهد فارغ التحصیلی آنها از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هستیم .

آزاد ضمن تشکر از دکتر خلخالی به منظور فراهم نمودن زمینه برگزاری چنین جشن با شکوهی گفت: شما پس از اینکه دوران تحصیلی دبیرستان را سپری نمودید راه های زیادی جهت انتخاب پیش روی شما قرار داشت اما شما عزیزانی که راه علم و دانش را برگزیدید و این مسیر را انتخاب کردید آینده  درخشانی خواهید داشت.

فرماندار رامسر در ادامه گفت: شهرستان رامسر با وجود مواهب الهی از قبیل نزدیکی کوه ودریا ، جنگل های انبوه،دریای نیلگون خزر و سواحل زیبای آن و همچنین جاذبه های گردشگری مانند هتل رامسر، بلوار معلم و تلکابین یکی از شهرهای بسیار زیبا در ایران و حتی در جهان به شمار می رود و خوشا به حال شما دانشجویانی که از دانشگاهی فارغ التحصیل شده اید که در این شهر زیبا قرار دارد.

وی گفت: از ظرفیت دانشگاه و دانشجویان باید در تمامی حوزه های صنعتی ، گردشگری و همچنین دستگاه های اجتماعی و فرهنگی به خوبی استفاده شود و ما با پیوند با دانشگاه و بهره گیری از ظرفیت وزین علمی استادان و دانشجویان می توانیم در توسعه و پیشرفت شهرمان گام های موثرتری برداریم.

گفتنی است اهدای لوح یادبود به فارغ التحصیلان، اجرای موسیقی سنتی توسط دانشجویان، پخش کلیپ رشته های مختلف دانشگاه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

برچسب‌ها : جشن فارغ التحصیلی - دانش آموختگی - فارغ التحصیلی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام