بازدید مدیر آموزش و پرورش رامسر از امکانات علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 164 تاریخ انتشار: 1396/4/25
امین نیا مدیر و میرابو طالبی معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان رامسر ضمن دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی این بازدید کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این دیدار گفت: «واحد رامسر با توجه به موقعیت استراتژیک و برخورداری از امکانات و تجهیزات و آزمایشگاه‌های مجهز در زمینه فنی مهندسی و هنر در بین واحدهای استان از جایگاه بالایی برخوردار است.

خلخالی در ادامه گفت: در جلسه هفته گذشته با مدیران و مسئولین موسسات آموزشی شهرستان قرار شد روز سوم مرداد ماه همایشی تحت عنوان هدایت تحصیلی و آشنایی دانش آموزان با رشته های دانشگاهی در این واحد دانشگاهی برگزار گردد و این می تواند یکی از زمینه های همکاری و تعامل بین دانشگاه و آموزش و پرورش شهرستان باشد.

در این بازدید همچنین برگزاری اردوهای علمی دانش آموزان در دانشگاه آزاد اسلامی به منظور آشنایی دانش آموزان با امکانات و تجهیزات و خدمات دانشگاه ، امکان استفاده از امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه، استفاده از اساتید و امکانات دانشگاه در زمینه برگزاری کارگاههای آموزشی ضمن خدمت ویژه معلمان بحث و تبادل نظر شد.

برچسب‌ها : آموزش و پرورش - امین نیا - میرابوطالبی

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام