جلسه هماهنگی برگزاری اولین همایش تحت عنوان هدایت تحصیلی و آشنایی داوطلبان با رشته های دانشگاهی به میزبانی واحد رامسر برگزار گردی

کد خبر: 161 تاریخ انتشار: 1396/4/20
به گزارش روابط عمومی جلسه هماهنگی برگزاری اولین همایش تحت عنوان هدایت تحصیلی و آشنایی داوطلبان با رشته های دانشگاهی با حضور هیات رئیسه ، اعضای کمیته هدایت تحصیلی دانشگاه، معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش، مدیران مدارس و موسسات آموزشی و دبیران برجسته این شهرستان تشکیل شد.

دکتر خلخالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در ابتدای جلسه با تاکید بر برگزاری هر چه بهتر این همایش با همکاری و هم افزایی تمامی مسئولین ذیربط عنوان کرد: ناحیه غرب استان مازندران به ویژه منطقه تنکابن و رامسر از دیرباز مهد تمدن ، فرهنگ و علم َآموزی بوده است. و این امر میسر نمی شد مگر با حضور فرهیختگان و بزرگان علم و ادب که تا امروز و آینده از نعمت وجودی این بزرگواران برخورداریم.

خلخالی در ادامه گفت: امروز میزبان تعدادی از این عزیزان هستیم تا با همفکری و بهره گیری از تجربیات ایشان به یکی از بزرگترین رسالت های دانشگاه که هدایت تحصیلی و آشنایی با رشته های دانشگاهی دانش آموزان است جامه عمل بپوشانیم.

رئیس واحد رامسر در پایان از مدیران محترم ادارات آموزش و پرورش شهرستان های تنکابن و رامسر که از برگزاری این همایش استقبال کردند صمیمانه تشکر نمود.

در ادامه هر کدام از شرکت کنندگان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را بیان نموده و در خصوص  موضوعاتی از جمله تلاش بیشتر برای معرفی واحدهای دانشگاهی، استفاده از نیروهای بومی ، دعوت از دبیران و اساتید برجسته شهرستان ، شناخت بیشتر دانش آموزان با امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی و آشنایی دانش آموزان با دانشگاه مطلوب و ...... به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است قرار است این همایش در 3 مرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شود.

برچسب‌ها : دبیران - رشته های دانشگاهی - هدایت

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام