قابل توجه متقاضیان انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر

کد خبر: 158 تاریخ انتشار: 1396/4/8
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در رشته های زیر دانشجو می پذیرد

به اطلاع داوطلبان محترم کارشناسی ارشد سال ۹۶ می رساند با عنایت به اینکه در بررسی اولیه وزارت علوم، تعدادی ازرشته های مصوب واحد رامسر که سابقه ی اجرا در این واحد را داشته از دفترچه انتخاب رشته حذف شده بودند با پیگیری های لازم، این رشته ها اصلاح و تعدادی از آنها به دفترچه اضافه گردیده که داوطلبان هم اکنون می توانند این رشته ها را انتخاب نمایند و در مورد سایر رشته ها نیز اقدامات لازم صورت پذیرفته و نتایج آن در هفته آینده اعلام می گردد. به این ترتیب داوطلبان می توانند با کمی انتظار در فرصت باقی مانده رشته مورد نظر خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر انتخاب نمایند.
ضمناً مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۶ و دوره های بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد تا پایان روز شنبه ۱۷ تیر ماه تمدید شده است و داوطلبان تا ۱۷ تیرماه برای انتخاب رشته فرصت دارند با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لیست رشته های کارشناسی ارشد واحد رامسر با

تایید قطعی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری

1. مهندسی عمران- سازه
2. مهندسی معماری