کارگاه آموزشی ارتقای فرهنگ نشاط و امید به زندگی در واحد رامسر

کد خبر: 140 تاریخ انتشار: 1396/3/3
به همت دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی واحد رامسر کارگاه آموزشی ارتقای فرهنگ نشاط و امید به زندگی ویژه کارکنان با تدریس حجت الاسلام والمسلمین دکترعلی راستگو در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ، حجت الاسلام راستگو در این کارگاه در خصوص شادمانی و عوامل موثر بر آن،  آشنایی با عوامل تعیین کننده امید به زندگی، آشنایی با راهکارهای پیاده سازی موفق نشاط ، ایجاد قدرت غلبه بر ترس و ناراحتی های زندگی، تاثیر گذاری عوامل محیطی و اجتماعی و استفاده از دستاوردهای علمی روز دنیا مطالبی را ارائه نمود.

همچنین به مناسبت سوم خرداد روز مقاومت، ایثار و پیروزی و آزاد سازی خرمشهر و روز جانباز طی مراسمی از دانشجو و جانباز70 درصد، حسن مقیمی تجلیل شد. مقیمی در این مراسم از ابتدای اشغال تا آزادسازی شهرخرمشهر، عملیات بیت المقدس و رشادت های رزمندگان خاطراتی را برای حضار بیان نمود.

برچسب‌ها : سوم خرداد - کارگاه کارکنان - کارگاه نشاط

کانال رسمی واحد رامسر در تلگرام